Блог за маркетинг и уеб

Кибер атаките обикновено са скъпи, създават значителни неудобства и изискват не малко техническо време и ресурс, за да им се противодейства, ако нямате подготвени подходящи мерки.

Въпреки това,  не е необходимо продажбата онлайн да е рисковано начинание. Ето някои ключови начини да повишите сигурността на Вашата платформа за електронна търговия и да осигурите безопасното и надеждно изживяване при пазаруване, което Вашите клиенти очакват.

пълен текст ›

Как да увеличите кибер устойчивостта на Вашият бизнес? 

Има ли решение за онлайн търговците за справяне с техните уникални потребности в областта на киберсигурността и защитата на личните данни?

Как цялостното потребителско преживяване на Вашия потребител влияе върху кибер устойчивостта на Вашия магазин?

пълен текст ›

We are looking to expand our team with PHP web stack developers. Successful candidates will join a team of experienced web developers and will be responsible for the design and implementation of new platform components for farmhopping and other existing customers’ - mostly startups from Bulgaria and Europe.

пълен текст ›

За поредна година, една от най-модерните винарни за производство на висококачествени вина от местни и международни сортове Вила Мелник, беше домакин на празненствата по случай Трифон Зарезан. Като партньор на винарната, екипът на Farmhopping, заедно с edge soft, имаше удоволствието да се присъедини към веселбите.

пълен текст ›

Когато става въпрос за компанията ви, знаете, че брандът продава. Но не всеки си дава сметка колко важен е личният бранд за успеха в продажбите, а в маркетинга.

пълен текст ›

На 13-ти септември iOS 10 ще бъде налична за ъпдейт. Новата версия на iOS идва с редица промени и нововъведения, като това е може би един от най-големите ъпдейти на операционната система.

Siri е обновена с подобрени възможности за търсене в изображения, диктуване на съобщения и най-важното - вече външни приложения ще имат интеграция със Siri, така че ще можете да поискате от Siri да изпрати съобщение в WhatsApp или пък да ви извика Uber (не и в София...).

пълен текст ›

3 грешки в мобилната търговияМобилната търговия е реализация на продажби, посредством телефони и таблети. Тя не е просто разновидност на електронната търговия, а внушителен бизнес, който съставлява повече от 50% от всички онлайн покупки. Често обаче този факт остава недооценен от много онлайн търговци и резултат е пропуснати продажби.

Напълно закономерен изглежда фактът, че използването на мобилни устройства за онлайн пазаруване, нараства с по-бързи темпове, отколкото електронната търговия. Изумително е, че все още тази тенденция не е съвсем осъзната от някои търговци. Поради това, мнозина от тях правят грешки или имат погрешни схващания за м-търговията.

Пренебрегването на нарастващите показатели, които м-търговията демонстрира, може да доведе до провал на бизнеса.

пълен текст ›

съвети за маркетинг план

Най-успешните компании винаги смятат маркетинга за инвестиция, а не за разход, защото когато маркетингът е изпълнен ефикасно – с план, следване на цели и установени количествени показатели, високата възвръщаемост на инвестициите (ROI) е не само възможност, а дори даденост.

Споделяме 10 съвета, които ще ви помогнат да създадете маркетинг план, който да бъде стабилна основа за разгръщането на маркетинг стратегията и да ви предпази от провал на инвестицията, която правите в маркетинг.

пълен текст ›

facebook за бизнес - инфографикаFacebook е отличен канал за промотиране на вашия бизнес и ако използвате умело социалната мрежа, можете да постигнете завидни успехи за своя бизнес.

Следвайки съветите в настоящата инфографика, ще подобрите шансовете си за успех и ще избегнете евентуалните грешки, които немалко бизнес правят във Facebook.

пълен текст ›

perpettoperpetto е български стартъп, който има за цел да помогне на собствениците на онлайн магазини да повишат своите продажби и да постигнат по-високи показатели по отношение на средната стойност на поръчка, честотата на пазаруване и общата стойност на клиента (lifetime value).

За да постигнат тези цели perpetto създават плъгин, който можете да използвате във вашия онлайн магазин, за да покажете персонализирани препоръки за продукти, да напомните за продукти в количката (с автоматичен имейл), както и да изпращате автоматизирани имейли с персонализирани препоръки.

пълен текст ›

Колко струва един онлайн магазин?Може би планирате или обмисляте стартирането на онлайн магазин? Един от разходите, които трябва да предвидите, е за създаването на самия онлайн магазин. Разбира се, има различни начини да създадете онлайн магазин - можете да го възложите на уеб дизайн компания, да ползвате платено решение от типа SaaS или дори да го създадете сами.

Разглеждайки различните варианти за създаване на онлайн магазин, ще определим необходимия бюджет, в зависимост от най-подходящия във вашия случай подход.

пълен текст ›

7 условия за успех в електронната търговияИма много фактори, от които зависи успехът в онлайн търговията и въпреки че трудно може да се даде универсална формула за успех, има някои задължителни условия за успех, които споделяме в настоящата статия.

Въпреки, че това не е изчерпателен списък, това са най-важните предпоставки, без които трудно може да бъде постигнат успех. Ако имате онлайн магазин или планирате да създадете такъв, вземете предвид тези важни условия за успех, за да се предпазите от грешки и да бъдете едни гърди напред през тези, които не са ги спазили.

пълен текст ›