Статии за инбаунд маркетинг

съвети за маркетинг план

Най-успешните компании винаги смятат маркетинга за инвестиция, а не за разход, защото когато маркетингът е изпълнен ефикасно – с план, следване на цели и установени количествени показатели, високата възвръщаемост на инвестициите (ROI) е не само възможност, а дори даденост.

Споделяме 10 съвета, които ще ви помогнат да създадете маркетинг план, който да бъде стабилна основа за разгръщането на маркетинг стратегията и да ви предпази от провал на инвестицията, която правите в маркетинг.

пълен текст ›

как да пишем за уебСъздаването на съдържание за уеб има своите предизвикателства и особености, които ако познавате добре, ще можете да създавате увлекателно и работещо за вашия бизнес съдържание.

В същото време, съществуват и общовалидни правила и насоки, които е желателно да се спазват, независимо за каква медия пишете.

В настоящата статия споделяме съвети за създаване на текстово съдържание за уеб, вземайки предвид особеностите и спецификите на уеб съдържанието, но и общовалидните добри практики при писането на статии и друго текстово съдържание.

пълен текст ›

съдържание във фирмения блогИмате фирмен сайт и имате блог или секция Новини, обаче, никога няма време за добавяне на ново съдържание. Това неминуемо вреди на имиджа ви, а и не ви помага нито за SEO нито в усилията за привличане на нови клиенти, посредством инбаунд маркетинг.

Ясно е, че ако искате да има ефект от корпоративния блог, трябва да публикувате ново съдържание регулярно. Колко често обаче е необходимо да го правите? На този въпрос отговаряме в настоящата статия.

пълен текст ›

Има ли нужда фирмения сайт от блог?Когато поръчваме изработка на фирмен сайт, искаме да получим всичко нужно за доброто представяне на бизнеса ни в Интернет.

Дали обаче имаме нужда от секция за новини или всъщност плюс или минус е наличието на подобна секция на сайта?

пълен текст ›