Уеб дизайн студио EDGE SOFT - София

От самото си основаване Едж Софт ООД специализира в изработката на уеб сайтове. Уеб дизайн студиото е базирано в София и работи с клиенти, както от България, така и чужбина.

Проектите, които уеб дизайн студиото реализира включват основно корпоративни уеб сайтове и уеб приложения по поръчка на клиента. Наред с това, уеб дизайн студио EDGE SOFT предлага оптимизация за търсачките (SEO), онлайн маркетинг и реклама, изработване на банери и уеб брошури и др.

Изработваме успешни уеб сайтове

Младият и енергичен екип на уеб дизайн студиото се стреми да създава успешни уеб сайтове, които не само изпълняват, но надхвърлят очакванията на клиента. Индивидуалният подход към всеки клиент и внимателният анализ и планиране на всеки проект, ни помагат да постигнем резултат, който в максимална степен изпълнява бизнес целите на клиента. В същото време се стремим да предложим цени, които да са оправдани и изгодни за нашите клиенти

Вярваме, че всеки фирмен уеб сайт трябва да има реален и осезаем принос за развитието на бизнеса на клиента и си поставяме това като основна цел. Собственият си успех измерваме и отъждествяваме с успеха на изработените от уеб студиото уеб сайтове.

Изработка на web приложения

Освен уеб сайтове, уеб дизайн сдудио edge soft предлага и изработка на web приложения. Естеството на разработваните web приложения би могло да бъде най-разнообразно. За Вас можем да изработим различни приложения или комплексен уеб базиран софтуер, който да оптимизира, автоматизира и улесни даден аспект от бизнеса Ви, както и да способства за намаляване на разходите и загубите от неефективност.