Уеб студио EDGE SOFT

ЕДЖ СОФТ е уеб студио базирано в София. Уеб студиото съществува от 2007 година, а съоснователите на компанията си сътрудничат по редица уеб проекти от 2001 година и разполагат с богат индивидуален опит в сферата на уеб дизайн и програмиране за уеб.

Ако търсите уеб студио в София, на което да поверите изработката на Вашия бъдещ уеб сайт или изработването на уеб приложение за Вашия бизнес, то уверяваме Ви, сте попаднали на правилното място.

Основната цел на екипа на ЕДЖ СОФТ при разработването на уеб сайтове и wеб приложения, винаги е постигането на успешен краен резултат, който реално допринася за развитието на бизнеса на клиента и изпълнява поставените изисквания и желания от страна на възложителя.

Екипът на уеб студио ЕДЖ СОФТ е съставен от енергични и любознателни ИТ специалисти.

Учим се постоянни и се стремим да се равиваме и да прилагаме наученото във всеки нов проект, за да постигнем високотехнологични продукти с висока стойност за нашите клиенти.

От самото начало уеб студиото привлича и задържа своите клиенти с професионализъм, коректност и иновативни идеи.

Можете да разгледате примери за реализирани от уеб студиото проекти в нашето уеб дизайн портфолио. Освен уеб дизайн услуги и разработка на уеб базиран софтуер, уеб студиото специализира и в оптимизирането на сайтове за търсачките (SEO). Постигаме впечатляващи резултати и ако възложите на нас да оптимизираме Вашия уеб сайт, ще се радвате на значително увеличаване на броя посетители на Вашия сайт.

Ще се радваме да се свържете с нас, ако проявявате интерес към предлаганите от уеб студио ЕДЖ СОФТ уеб дизайн услуги.