Неофарм – корпоративен уеб сайт

 

  • Възложител
  • Neopharm Ltd.
  • Използвани технологии
  • HTML, CSS, PHP, MySQL, JavaScript, AJAX, Flash

Неофарм е производител и дистрибутор на висококачествени терапевтични продукти и е една от най-бързо растящите компании на Българския фармацевтичен пазар.

през 2010 година ни беше ни поставена задачата да оптимизираме сайта за търсачките, за да се намира при търсене за продуктите на Неофарм, както и да интегрираме система за управление на съдържанието. Визията на сайта трябваше да бъде запазена. Създадохме сайтът технически от нулата, но запазихме съществуващата визия. Сайтът базирахме на разработената от EDGE SOFT система за управление на съдържанието с възможност за публикуване и редакция на всяка страница посредством интуитивен уеб интерфейс, секция за публикуване на новини, блог, контакт форма и карта на сайта.

В резултат на извършената SEO на сайта, при търсене в Google за който и да е от продуктите на компанията (напр. „Неолексан”, „Неопсорал” и т.н.) ще попаднете на neopharm.bg на една от челните позиции, обикновено на първа. Сайтът се намира на челни позиции и при търсене за „приспивателни без рецепта”, „антидепресанти без рецепта” и други.

През 2012 сайтът получи изцяло обновена визия. Дизайнът бе разработен от Lote sutudio и интегриран от EDGE SOFT. Освен редизайна на сайта, отделихме време и за да обновим системата за управление на съдържанието, като интегрирахме най-новата версия на разработената от нас система.