Промо страница за автосервиз АЛКОМ

 

  • Възложител
  • АЛКОМ ЕСС ООД
  • Използвани технологии
  • HTML5, JavaScript, CSS3, PHP5, SQLite, адаптивен уеб дизайн

Сервизът на фирма АЛКОМ ЕСС ООД се намира на бул. Т. Каблешков 63 в София. В автосервиз АЛКОМ, изграден през 2006 г., се обслужват почти всички марки автомобили.

През април 2012 г. стартира промо кампания, при която клиенти с талон за отстъпка могат да активират своя талон онлайн и да получат отстъпка за различни услуги, предлагани от сервиза, в това число - смяна на гуми, профилактика на автоклиматици, както и годишен технически преглед (ГТП).

EDGE SOFT създаде за АЛКОМ промоционална страница, на която клиентите на сервиза могат да активират своите талони за отстъпка. Направените от клиентите регистрации се записват в база данни, достъпна през интуитивен, защитен админ панел, до който има достъп оператор в сервиза на АЛКОМ. 

Посредством създадената от EDGE SOFT система, оператор на АЛКОМ може да провери валидността на предоставен от клиент талон за отстъпка. Клиентите, които регистрират своя талон за отстъпка, могат да посочат дали желаят да получават информация от АЛКОМ за бъдещи промоции. Чрез разработената от EDGE SOFT система, оторизирани представители на АЛКОМ имат достъп до предоставите от клиентите координати за връзка (имейл, телефон), за да им изпращат промоционални оферти.

Разработената от EDGE SOFT промо страница е с адаптивен дизайн, което я прави подходяща както за разглеждане на компютър, така и на таблет, телефон и всякакъв друг вид мобилни устройства. В зависимост от използваното устройство, страницата се адаптира, за да визуализира съдържанието по най-подходящия начин, според размера на екрана.