Себамед – представителен уеб сайт за България

 

  • Възложител
  • Neopharm Cosmetics
  • Използвани технологии
  • HTML5, CSS3, PHP, MySQL, JavaScript, AJAX

Себафарма е утвърден лидер в разработването на медицинска козметика. Немската фирма от няколко години присъства на българския пазар чрез Neopharm Cosmetic - изключителен представител и екслузивен дистрибутор на Sebapharma GmbH & Co.KG (Себамед, Себафарма) за България.

За Себамед създадохме уеб сайт, който отговаря на корпоративния имидж на Себафарма. През август 2011 пуснахме онлайн магазин към сайта, а дизайнът беше преработен основно и сайтът получи нова по-свежа визия, създадена от Lote Studio и имплементирана от екипа на EDGE SOFT.

Сайтът разполага с каталог с продукти, организиран в категории и подкатегории. Публикуването и редакцията на продуктите става през админ панела на сайта. Редакцията на всички страници се извършва отново през интуитивен уеб интерфейс.

Налична е контакт форма и интегрирана Google търсачка за търсене в целия сайт.

Онлайн магазинът на Себамед е интегриран с използвания от фирмата складов софтуер (също разработен от EDGE SOFT), както и със системата на Еконт, което позволява високо ниво на автоматизация на дейностите по обработка на поръчките, фактуриране, изписване от склада и доставка до адреса на клиента.

Беше ни възложено също така да извършим SEO на сайта, след пускането му.