Aerostar - корпоративен сайт на чартърния брокер

 

  • Възложител
  • Aerostar Ltd.
  • Използвани технологии
  • HTML5, JavaScript, CSS3, AJAX, PHP5, MySQL, адаптивен уеб дизайн

Аеростар поискаха от нас да създадем корпоративен уеб сайт, който да представи компанията и предлаганите от нея услуги по достъпен начин. Изискванията към дизайна бяха да е изчистен, стегнат и да се придържа към корпоративната идентичност на компанията. Спазихме тези изисквания и резултатът е един наистина стилен сайт, който е в унисон с имиджа на компанията на сериозен партньор, на който може да се има доверие.

Сайтът разполага с адаптивен дизайн, за да се визуализира оптимално на всеки тип устройство. Независимо дали отворите сайта от мобилен телефон, таблет, лаптоп или на стационарен компютър с монитор с огромна резолюция, ще получите достъп до пълното съдържание на сайта, оптимизирано за размера на екрана на вашето устройство.

Навигацията в сайта е лесна и интуитивна. С максимум два клика можете да достигнете до всяка страница в сайта. Както всички сайтове, базирани на системата за управление на съдържанието, разработена от EDGE SOFT, сайтът на Аеростар е изключително лесен и интуитивен за управление.