AQUA IRRIGATION - поливни системи RainBird

 

  • Възложител
  • Company name Ltd.
  • Използвани технологии
  • HTML5/CSS3, AJAX, JavaScript, jQuery, jQuery UI, PHP, MySQL

 

Аква Инженеринг Груп предлага услуги, свързани с изграждането и поддръжката на автоматизирани поливни системи. Фирмата е официален представител и оторизиран сервиз за България и Румъния на американския производител на продукти за поливни системи Rain Bird.

Сайтът на Аква Инженеринг Груп представя предлаганите от компанията услуги и продукти. Наличен е каталог с продуктите, предлагани от компанията, както и много информация, свързана с проектирането, изграждането и поддръжката на автоматизирани поливни системи.

 

В галерията могат да бъдат открити снимки от вече реализирани обекти, а за референциите от клиенти на Аква Инженеринг Груп е заделена отделна секция в сайта.

EDGE SOFT разработи сайта, който разполага със система за управление на съдържанието, позволяваща интуитивното добавяне и управление на страници с текст, изображения и видео, публикуване на продукти в каталога, както и добавянето на референции от клиенти.

За да бъде достъпен и лесен за ползване от всеки тип устройства, сайтът разполага с адаптивен уеб дизайн, който се нагажда според размера и типа на устройството, от което бива отварян сайта - от мобилен телефон, таблет - до монитори с висока резолюция.