Baby Sebamed - промо сайт

 

  • Възложител
  • Neopharm Cosmetics
  • Използвани технологии
  • HTML5/CSS3, AJAX, JavaScript, jQuery, jQuery UI, PHP, MySQL

По поръчка на дългогодишните ни партньори Neopharm Cosmetics създадохме промоционален сайт за Baby Sebamed - специализирана серия медицинска козметика за бебета и деца на известната немска марка Sebamed.

Целта на сайта е да предоставя информация за продуктите от серията Baby Sebamed с препратки към съответните продукти в онлайн магазина на Sebamed за България - също разработен от EDGE SOFT. Сайтът се използва в промоционалните кампании на серията Baby Sebamed.

Визията на сайта, създадена от Lote Studio, е в унисон с основния сайт на Sebamed за България - sebamed.bg. Задачата, поставена на EDGE SOFT бе да създадем сайта с интуитивен административен панел, позволяващ лесното обновяване на съдържанието на сайта.

За целта използвахме разработената от EDGE SOFT система за управление на съдържанието, която предоставя възможност за лесно администриране на сайта, включително директно през т.нар. front-end, тоест директно при преглеждане на сайта (след логване в админ панела).

Освен продуктовия сайт за серията Baby Sebamed, EDGE SOFT разработи и промоционален сайт за друга серия продукти на Sebamed - серията Clear Face - медицинска анти-акне козметика.