HappyFly - корпоративен сайт на туроператора

 

  • Възложител
  • HappyFly
  • Използвани технологии
  • HTML5, CSS3, PHP, MySQL, JavaScript, AJAX

За туристическата агенция HappyFly разработихме корпоративен уеб сайт, който представя услугите на компанията и служи за лице на туроператора в Интернет.

Визията на сайта е съобразена с корпоративната визия на туристическата агенция. Целта на сайтa е да предоставя информация за услугите, предлагани от ХепиФлай, както и актуални промоционални оферти.

Сайтът е базиран на платформата за уеб сайтове и уеб портали, разработена от Едж Софт ООД, което позволява изключително лесното и интуитивно въвеждане и редакция на съдържанието. Сайтът на HappyFly разполага с блог, в който се публикуват пътеписи, информация за дестинациите, до които компанията предлага самолетни билети, екскурзии и хотелски резервации.

Налична е форма за директна връзка през сайта, която клиентите на HappyFly могат да използват, за да се свържат с учтивите и компетентни консултанти на туристическата агенция.

Освен разработката на сайта, от HappyFly ни възложиха и да извършим SEO на сайта с цел позиционирането на сайта на предни позиции при търсене за ключовите думи, свързани с предлаганите от туроператора услуги. Във връзка с това в сайта е интегрирана система за анализ на посещенията - Google Analytics, както и инструменти за оптимизирането на съдържанието още при публикуване.