isdauto – фирмен уеб сайт с каталог на предлаганите автомобили

 

  • Възложител
  • ИСДАУТО ЕООД
  • Използвани технологии
  • HTML5/CSS3, AJAX, JavaScript, jQuery, jQuery UI, PHP, MySQL

 

Автокъща isdauto (ИСДАУТО ЕООД) специализира във вноса и продажбата на подбрани употребявани автомобили. Фирмата печели клиенти с добронамерено и коректно отношение и високо качество на предлаганите леки автомобили, джипове, ванове, бусове, мотопеди и мотоциклети.

Сайтът на автокъщата има за цел да представи наличните автомобили и да създаде усещане за коректност и добронамереност, каквото клиентът получава на живо в автокъщата. За целта разработихме сайта в цветова гама, която не показва излишна претенциозност и предразполага потребителя да съсредоточи вниманието си върху съдържанието и по-конкретно автомобилите в каталога.

Сайтът разполага с възможност за добавяне и редактиране на офертите в катаога с възможност за качване на неограничен брой снимки към всяка оферта. Всяка страница в сайта може да се редактира посредством интуитивен уеб интерфейс.

За isdauto извършихме SEO и резултатите са на лице. Потърсете „автокъща” или „употребявани автомобили” в Google и ще откриете сайтът на нашите клиенти от ИСДАУТО ЕООД на една от челните позиции за тези ключови думи (и много други).