Изработка на интернет сайт

Съществуват различни начини да осигурите онлайн присъствие на своя бизнес. Разбира се, създаването на интернет сайт е една от възможностите, които имате, но далеч не е единствената.

Бихте могли, например да си направите Facebook страница. Можете също така да се регистрирате в онлайн бизнес каталог, например в Yellow Pages. Съществуват и много услуги, които ви позволяват да стартирате свой блог, който да използвате като онлайн медия за връзка с потенциални и настоящи клиенти.

Всяка от тези възможности има предимства и недостатъци. В общия случай най-скъпият вариант е създаването на интернет сайт, но това е и вариантът, при който получавате най-много. Още повече, че имайки интернет сайт, бихте могли още по-ефективно да се възползвате от всяка от останалите възможности за набавяне на онлайн присъствие. 

Факторите, които трябва да вземете предвид, когато вземате решение дали да поръчате изработка на интернет сайт за своя бизнес, са няколко. На първо място е важно да дефинирате своята цел - това, което искате да постигнете, създавайки уеб сайт. Ако например основната ви цел е хората да могат да открият вашия телефон и адрес, то би било достатъчно да създадете листинг в Yello Pages или друг подобен онлайн бизнес каталог или пък да си направите Facebook страница.

Ако обаче имате нужда от медия, посредством която да представите своите продукти и услуги, да намерите потенциални клиенти и да ги убедите да купят именно от вас, то тогава ви трябва интернет сайт.

За изработката на интернет сайт можете да се обърнете към уеб дизайн студио или към уеб дизайнер на свободна практика.

Уеб студио ЕДЖ СОФТ е базирано в София уеб дизайн студио, което разполага с богат опит в изработването на уеб сайтове, сайт оптимизация (SEO) и разработка на уеб приложения. Винаги се стремим да създаваме успешни уеб сайтове, които имат реален и осезаем принос към успеха на бизнеса на нашите клиенти.

Бихте могли да разгледате част от осъществените от нас проекти в нашето онлайн уеб дизайн портфолио, а ако проявявате интерес към предлаганите от нас уеб дизайн услуги, ще се радваме да се свържете с нас.