Мобилни приложения

EDGE SOFT разработва по поръчка на своите клиенти мобилни приложения за трите най-популярни мобилни операционни системи - iOS, Android и Windows Phone.

Създаваме както приложения, чиито потребители са крайни клиенти, така и бизнес приложения, които се използват от служителите и ангажираните в бизнес процесите на Вашата организация.

Специализираме в създаването на комплексни системи, комбиниращи мобилно приложение (напр. като клиентски модул) и уеб приложение (напр. като административен модул). По този начин успяваме да създадем висока стойност за вашия бизнес, впрягайки най-новите технологии, за да внесем ред и отчетност в разнообразни бизнес процеси.

iOS мобилни приложения

Мобилните устройства на Apple, използващи iOS са изключително популярни, а техните потребители като цяло се характеризират с активност при използването на мобилни приложения - както за развлечение, така и за работа. Създаваме т.нар. native iOS приложения за iPhone и iPad, които максимално добре се възползват от възможностите на устройствата и операционната система.

Android мобилни приложения

Популярността на Android надминава тази на всички останали мобилни OS взети заедно. EDGE SOFT предлага разработка на Android приложения за телефони и таблети, използващи популярната операционна система на Google.


 

Нашите гаранции

Стараем се да бъдем не само добър изпълнител, но и доверен партньор, на който можете да разчитате и за да постигнем тази си цел, даваме следните гаранции:

Гаранция за 100% удовлетвореност

Ако по време на изработката на мобилното приложението или при предаването му, не сте напълно доволни, извършваме всички нужни корекции в най-кратък срок и за своя сметка, докато сте напълно удовлетворени от крайния резултат.

Доживотна гаранция за качество

Предлагаме безпрецедентна доживотна гаранция за всяко мобилно приложение, разработено от нас. Ако в процеса на работа с разработеното от нас мобилно приложение, откриете проблем или се прояви бъг, допуснат от нас, ние ще го отстраним за своя сметка без ограничение във времето.