Уеб дизайн услуги

EDGE SOFT създава успешни уеб сайтове и онлайн магазини. Специализираме в изработката на сайтове с адаптивен уеб дизайн (responsive web design) - поначало оптимизирани за всеки тип устройства - от мобилни телефони и таблети до устройства с големи екрани.

 

Търсите изработка на онлайн магазин?

 

Екипът ни има богат опит в изработката на функционални и атрактивни уеб сайтове. Изхождаме от изискванията на клиента, но осигуряваме и професионално консултиране и подпомагаме процеса на планиране и подготовка на проекта. Квалифицираните ни уеб дизайн специалисти могат да Ви бъдат полезни не само като стриктни изпълнители, но и с познанията и опита си в изработката на сайтове, които са достъпни, интуитивни и представят информацията по най-добър начин на посетителя.

Адаптивен уеб дизайн с най-високо качество

При създаването на всеки уеб сайт използваме ефективно най-новите технологии, за да постигнем желания резултат. Залагаме на адаптивен уеб дизайн и създаваме сайтове, които реално отговарят на нуждите на потребителите, които използват интернет от разнообразни устройства - от мобилен телефон, таблет, лаптоп или дори телевизор - независимо от устройството, което потребителят използва, създадените от нас уеб сайтове са максимално удобни за потребителя.

Индивидуален подход

Използваме изключително индивидуален подход при изработката на всеки сайт, за да сме сигурни, че ще отговорим на нуждите и желанията на своите клиенти по най-добрия начин и за да гарантираме краен резултат, който ще задоволи изискванията на клиента напълно. Подхождаме индивидуално не само при уеб дизайн, но и още в процеса на консултиране и предоставяне на оферта за уеб дизайн цени и срок.

Разгледайте уеб дизайн портфолиото ни, за да добиете още по-добра представа за нашата работата и предлаганите от нас уеб дизайн услуги. Не се притеснявайте да се свържете с нас.


Нашите гаранции

Стараем се да бъдем не само добър уеб дизайн изпълнител, но и партньор, на който можете да разчитате и за да постигнем тази си цел, даваме следните гаранции при изработката на уеб сайт:

Гаранция за удовлетвореност

Ако по време на изработката на уеб сайта или при предаването му, не сте напълно доволни от нашите уеб дизайн услуги, извършваме всички нужни корекции в най-кратък срок и за своя сметка, докато сте напълно удовлетворени от крайния резултат.

Доживотна гаранция за качество

Предлагаме безпрецедентна доживотна гаранция за всеки уеб сайт, разработен от нас. Ако в процеса на работа със сайта, откриете проблем или се прояви бъг, допуснат от нас, ние ще го отстраним за своя сметка без ограничение във времето.