Изработка на уеб сайт

EDGE SOFT е уеб дизайн студио, което специализира в изработката на уеб сайтове, съобразени с индивидуалните цели и нужди на клиента. Винаги подхождаме индивидуално - от анализа и даването на конкретна оферта със срок и цена за изработка на уеб сайт, през планирането, изпълнението, тестването, до момента на внедряване и пускане на сайта онлайн.

Припознаваме целите на своите клиенти като свои и се ръководим от тях, за да създадем успешен уеб сайт. При изработката на сайт използваме най-новите технологии, за да постигнем най-добър резултат.

Гледаме на изработката на уеб сайт като неразделна и тясно свързана с цялостния бизнес на клиента част. Като такава, сайт изработката, трябва да изпълнява целите на организацията на клиента. Ние се ръководим от тези цели, за да постигнем краен резултат, който не само достига, но и надминава очакванията на нашите клиенти.

Освен изработка на уеб сайт, осъществена от екипа от уеб дизайнери на ЕДЖ СОФТ, уеб дизайн студиото предлага и сайт оптимизация (SEO) за по-добро намиране на сайта в Google. Ако вече имате сайт, ще се радваме да изготвим SEO анализ, който ще мокаже дали сайтът има нужда от оптимизация, както и какви резултати биха могли да бъдат постигнат, ако се извърши сайт оптимизация.

Безплатна консултация за изработка на уеб сайт

Предоставяме безплатна консултация за всеки потенциален клиент на EDGE SOFT. Опишете какво желаете да получите, какви са целите на Вашия бъдещ уеб сайт и ние ще Ви консултираме напълно безплатно, ще Ви дадем конкретна оферта с цена за изработка на уеб сайт и срок за изработка на сайта.