Web приложения - изработка на web софтуер

С развитието на уеб технологиите стана възможно да се създадават web приложения с разнообразна функционалност посредством използването на същите програмни езици и технологии, които се използват при изработка на уеб сайтове.

Нещо повече, много уеб сайтове днес представляват комплексен уеб базиран софтуер.

Разполагайки с богат опит в разработването на уеб сайтове и в изработката на уеб базиран софтуер, екипът на уеб студио edge soft успява да предложи на своите клиенти комплексни уеб базирани софтуерни решения.

Едно web приложение би могло да оптимизира определен аспект от бизнеса, да предоставя възможност за по-голяма прегледност или дори да се използва за планиране на сложни бизнес процеси.

Естеството на разработваните от edge soft web приложения е най-разнообразно и зависи единствено от специфичните нужди на съответния клиент.

Плюсовете на web приложенията са много, но на първо място несъмнено бихме поставили ниската цена за разработка, сравнено с традиционните настолни приложения.

В допълнение web приложенията предоставят възможност за достъп от всяко свързано с Интернет устройство, както и независимост от операционната система и до голяма степен от хардуерните характеристики. Също така, web приложенията не изискват инсталация и стартират почти мигновено.

Web приложенията работят в браузера и е достатъчно само да отворите съответния адрес, за да достигнете до приложението.

По отношение на добавяне на функционалност web приложенията са много по-гъвкави и позволяват доразвиване на функционалността за далеч по-ниска цена и при по-кратки срокове, отколкото при стандартните настолни приложения.

Ако проявявате интерес за разработка на web приложение за Вашия бизнес, свържете се с нас. Ще се радваме да обсъдим възможностите и да Ви предоставим ориентир по отношение на цената и срока. Дори и да нямате съвсем конкретна идея, ние ще можем да Ви консултираме и да предложим решение, което да бъде най-подходящо във Вашия конкретен случай.